Kryddig curry med kokosmjölk och koriander

Vem säger nej till en härlig gryta på schnitzel, garam masala och kokosmjölk? Inte vi i alla fall! Ät den ihop med kokt ris, och strö över hackad koriander efter begär. Smaklig måltid!

Gör så här
Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
Skär schnitzeln i strimlor. Ansa och skiva morötterna i tunna skivor. Skala och skiva löken.
Bryn köttet i oljan i en stekpanna, rör i morötter och lök. Låt fräsa 2 minuter.

Rör i garam masala och kokosmjölken, sjud i 3 minuter. Smaka av med salt och peppar.

Hacka koriandern grovt. Dela tomaterna och vänd ner dem i grytan.
Servera curryn med ris och strö över koriander.

Ingredienser

4 port ris
600 g skinkschnitzel
3 morötter
1 rödlök
1/2 msk olja
2 tsk garam masala
400 ml kokosmjölk
salt
peppar
1 kruka koriander
250 g körsbärstomater

Etiketter:,